Anu Haapala

anuhaapala1

Kuva: Noora Vaarala

Kun olin alakoulun ensimmäisellä luokalla, vietin äidinkielen tunnit luokan perällä muista oppilaista irrallaan. Toisten opetellessa aakkosia kirjoittelin omia tarinoitani vihkoon. Koulun jälkeen riensin kirjastoon ja haalin repun täyteen Neiti Etsiviä, joita luin illat pitkät.

Kirjoittaminen ja lukeminen ovat kulkeneet matkassani jo parikymmentä vuotta. Jossain vaiheessa mukaan tuli myös haaveilu ulkomailla reissaamisesta ja asumisesta.

Nykyään olen 27-vuotias toimittaja. Olen valmistunut medianomiksi Haaga-Helian journalismin koulutusohjelmasta ja työskentelen tällä hetkellä freelance-toimittajana toimittajaosuuskunta Kursiivin kautta. Olen kirjoittanut muun muassa Talouselämään, Helsingin Sanomiin ja Markkinointi & Mainontaan.

Olen kotoisin Etelä-Lapista Ranualta, mutta olen asunut jo yli kymmenen vuotta muualla. Lukion kävin Rovaniemellä, minkä jälkeen asuin ja työskentelin Kreikassa. Helsingissä olen viihtynyt vuodesta 2009 alkaen, ja talven 2015 vietin Teneriffalla.

Matkailun, kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi innostun muun muassa musiikista ja kielten opiskelusta. Laulan aina kun mahdollista, ja yritän hitaasti mutta sinnikkäästi opetella soittamaan kitaraa. Osaan vähintään alkeet seitsemästä eri kielestä, joista tällä hetkellä opettelen aktiivisimmin espanjaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s